I had the best time in Malmö – It was nothing but amazing to see Anders again. It’s been way to long since we saw each other. He and his family showed me around in Malmö where he’s been living. It was very fun to see everything! And Malmö is just a beautiful city, very similar to Aarhus where I live now. Now I’m truly back to reality after this small December break, as my first exam is tomorrow (!) It feels so strange that it’s already time, time is passing by too quick! Are you having exams here in December? Enjoy the 3rd Advent. Love, 

// Jeg havde den skønneste tur til Malmø – Det var det bedste at se Anders igen. Der er gået alt for lang tid mellem vi har set hinanden. Han og hans familie viste mig rundt i Malmø, hvor han plejede at bo, så det var sjovt at se alt! Og Malmø er så fin en by, meget ala Aarhus. Nu skal jeg virkelig tilbage til virkeligheden efter dette mini-break, da min første eksamen er imorgen(!) Det føles så underligt, at det allerede er imorgen, tiden går så hurtigt! Har I også eksamener her i december? Glædelig 3. advent. Kram, 

 

Sara Kirstine,
Share: