yoga-3

yoga2Photos by Yuna Qu

Finally I’m back to routines with my workouts! I try to work out a least three times a week and do yoga classes as often as I can. I like to attend yoga classes after my normal work out – first cardio and then core, leg and butt exercises. I used to do a lot of yoga when I was living in Barcelona, and now it feels like I’m finally getting back on track with it. It’s such a nice way to exercise and at the same time get-away from your everyday life. I really recommend doing it – And at least give it 3 times, bc the first time is no fun, hah. How do you like to stay in shape?

This weekend is super busy for me. This morning I had a shoot for a shoe brand (it was my first film shoot, so I’m so excited about it!), tomorrow I have another project with a photographer, and Sunday I’m selling out of my wardrobe at big secondhand market in Denmark. So enough to do for me, when I actually should be making my exam projects for university.. I guess I will wait for next week with that. I can’t wait to show you guys the results from this weekend! Hopefully, I’ll have something on my blog soon. Enjoy your weekend. Xx,

// Jeg er endlige tilbage i min træningsrutine! Jeg forsøger at træne mindst tre gange om ugen og tgae på yoga hold, så ofte jeg kan. Jeg tager typisk et yoga hold efter mit normale træning (først cardio og derefter core, ben og bagdelsøvelser). Jeg plejede at dyrke meget yoga, da jeg boede i Barcelona, og nu føles det som om jeg endelig komme tilbage til den rutine igen. Det er sådan en dejlig måde at træne på og samtidig komme lidt væk fra hverdagens stress. Jeg anbefaler virkelig at prøve yoga – og mindst give det 3 gange, for første gang er ikke sjovt, hah. Hvordan holder du dig i form?

Denne weekend er super travlt for mig. Imorges havde jeg et shoot for et skomærke (det var mit første film shoot, så jeg er ekstremt spændt!), imorgen har jeg et andet projekt med en fotograf, og søndag skal jeg sælge ud af min garderobe til MEGA KUP i Aarhus. Så nok til at se til denne weekend, selv om jeg burde forberede mine eksamener.. Men det må vente til næste uge. Jeg glæder mig til at vise jer resultaterne fra denne weekend! Forhåbentlig kommer der snart noget op her på bloggen. Ha’ en skøn weekend,

 

Sara Kirstine,
Share: