trench-mix1

trench-coat-2

trench-coat-10

Coat: Designers Remix // Blouse: MissGuided // Jeans: Levis // Boots: Zara //

trench-coat-5

trench-mix2

trench-coat-4
trench-coat-8

It’s been a few days since my last post. I have a lot of stuff going on atm – We have already gotten our first exam assignment and our exam dates at the university. So I’m heading towards that crazy time where it’s all about reading, reading, reading and feeling guilty about doing anything else, ha. But there should still be time for blogging since I really enjoy it! Next week is our last week of lectures and classes. This semester has been going by SO quick, I can’t believe it.
Another big thing in my life is that my sister is pregnant. I’m so happy for her and her boyfriend! And we were just told that it is a baby giiiirl! I posted something about it on my Instagram-story and Snapchat and several people thought it was me and sending me their congrats, haha! Not sure how to take that, haha. – Make sure to follow me on Instagram here

Anyway, that was a little update on me. Now how about this gorgeous trench coat?! I’m so in love with it! The material feels pretty heavy so you really stay warm under it. And I love the color. So nice to have a coat for winter that is not black, haha. LOVE!

// Det er nogle dage siden mit sidste opslag. Jeg har meget at se til lige for tiden – Vi har allerede fået vores først eksamensopgave og vores eksamensdatoer på uni, så jeg går den der stressede tid i møde, hvor det kun handler om at læse, læse, læse og have dårlig samvittighed, når man laver andet, ha. Men der skulle stadig være tid til at blogge, da jeg virkelig hygger mig med det! Næste uge er sidste uge med forelæsninger. Det her semester er gået SÅ stærk!
En anden stor nyhed i mit liv er at min søster er gravid – Jeg er så glad på hendes og hendes kærestes vegne! Og vi har lige fået at vide, at det bliver en lille pige! Jeg postede noget omkring det på min Instagram-story og min Snapchat, og fik alt for mange spørgsmål om det var mit… Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal tage det, haha. 

Anyway, det var en lille update om mig – nu til denne smukke trench coat!? Jeg er helt forelsket i den. Materialet føles ret tungt, så man kan virkelig holde sig varm under den. Og jeg elsker farven. Det er så skønt med en vinterjakke, der ikke er sort, haha. LOVE! 

Sara Kirstine,

 

Share: