kenzo-part2-2

kenzo-part2-7

kenzo-tee

kenzo-part2-1-4
kenzo-part2-3
Another two items from the KENZO x HM collection. This look is a bit more street than what I normally wear but I love it! Especially for fall! Jeans and T-shirt are always a good idea and it looks so cool and casual. I paired it with a big black fur to add a bit of contrast to the look and make it more feminim. I’ve already told you guys how I like to mix different styles – and a old-fashioned classic fur coat with a casual look with sneakers is just the perfect mix of two different worlds. 

I really like that H&M makes these collaborations with different brands! You expect a certain quality when you pay extra money for a piece, however I’ve been really disappointed with one of the pieces I’ve got from KENZOxHM – The sweater that I wore here. It started to get fuzzy with lints after I’d only worn it once.. Luckily I could return it for my money at H&M – apparently it had happened with several others. It’s just such a shame! Nevertheless, the other items seem to be in great quality! Haha, I never want to end a post on a bad note. Today I’m having lunch with some friends of mine – We’re going to a place where they serve my favorite vegetarian burger, haha. Good friends and great food is perfect for this Thursday! Xx,

// Yderligere to elementer fra KENZO x HM kollektionen. Dette look er en smule mere street end hvad jeg normalt har på men jeg elsker det! Især under efteråret! Jeans og T-shirt er altid en god idé, og det ser så cool og afslappet ud. Jeg har stylet det med en stor sort pels for at give outfitet en smule kontrast og gøre det mere feminimt. Jeg har allerede fortalt jer, at jeg godt kan lide at blande forskellige stilarter – og en old-fashioned klassisk pels til et afslappet look med sneakers er bare den perfekte blanding af to forskellige verdener.

Jeg synes det er så fedt, at H&M laver disse samarbejder med forskellige brands! Men man forventer også en vis kvalitet, når man betaler ekstra penge for tøjet – Der er jeg virkelig blevet skuffet over sweateren, jeg fik fra KENZOxHM – Trøjen, som jeg havde her. Det begyndte at blive nusset og slidt, efter jeg kun havde brugt én gang .. Heldigvis kunne jeg returnere den i H&M – det var åbenbart sket for flere end mig. Det er bare sådan en skam! Ikke desto mindre, de andre ting, jeg fik, virker til at være i god kvalitet! Haha, jeg vil aldrig afslutte et indlæg med en negativ vibe. I dag skal jeg til frokost med nogle af mine venner – Vi skal på Juliette her i Aarhus, hvor de serverer den bedste vegetar burger, haha. Gode venner og lækker mad er perfekt til denne torsdag! 

Sara Kirstine,
Share: