marble-11

marble-10

marble-7

marble-4

marble-12

marble1

marble-3

marble-8

marble-1

I love the color combination in this outfit – From the deep burgundy to the pale pink. It just screams fall. I adore these flared trousers that I found in a vintage store in Barcelona. The cut and color is so elegant and as I’ve said before high waisted flared trousers elongate my legs, creating an illusion of me being taller. I love how the trousers is combined of two delicate materials of the same color, making them really unique. It’s unbelievable that I already had a burgundy hat with the same silk ribbon, matching the trousers. You would think it’s bought together, but one is new and the other is vintage. I love how fashion from different times comes together like that. 

// Jeg elsker farve kombinationen i dette outfit – Fra den dybe burdeaux til den sarte pink. Det skriger efterår. Jeg er vild med de brede bukser, jeg fandt i en vintage butik i Barcelona. Snittet og farven er så elegant og, som jeg har sagt før, skaber de højtaljede, brede bukser en illusion om, at jeg er højere end jeg er. Bukser er sammensat af to forskellige materialer i bånd på tværs, der gør dem virkelig unikke. Det er utroligt, at jeg allerede havde en bordeaux hat med samme silkebånd, som i bukserne. Man skulle tro, at det var købt sammen, men den ene er ny og den anden er vintage. Jeg elsker, når mode fra forskellige tidspunkter kan mødes på den måde. 

 

Sara Kirstine,
Share: