otkmix

overtheknee-5

overtheknee-1

Earlier this fall I got these over-the-knee boots from Zara. They are skin tight which makes the leg appear longer and thinner, plus they are super comfortable with the low block heel. I like to wear my OTK boots with short, oversized dresses or shirts – it creates a cool contrast between a low-key oversized piece and the more sexy boots. However, now the weather is getting cold here in Danmark (and snow warnings!!!) I’ll probably wear a pair of tights underneath.

// Tidligere på efteråret købte jeg disse over-the-knee støvler fra Zara. De sidder tæt omkring benet, hvilket får dine ben til at se længere og slankere ud, plus der er super behagelige med den lave blokhæl. Jeg kan godt lide OTK støvler med korte, oversized kjoler, skjorter, trøjer, you name it! De skaber en cool kontrast mellem en afslappet, oversized overdel, og de mere sexede støvler. Men nu når vejret er blevet så koldt (sne varsler?!!!), kommer jeg sikkert til at have et par strømpebukser under støvlerne. Er I klar til vinter og sne? 

 

Sara Kirstine,
Share: