girona-june16-4

girona-june16-1

girona-june16-3

My computer is full so I’m cleaning up, deleting and/or transferring to an extern harddisk. I actually like cleaning up on my computer, it’s just a stroll down memory lane! I found these pictures from early summer in Girona, Spain. It was the most beautiful sunset over the mountains! Now it’s colder, I’ve actually been wearing close to the same outfit again, but with closed boots now. Else it’s too coooold. The temperature has really dropped here in Denmark so I’ve taken my warm coats out from the closet. I’m spending my weekend at my parents’ place. It feels like ages ago since I’ve been here, so it’s great to be back and catch up. Some might say it’s strange that a young girl spend so much time with her parents, but after being away from them for two years when I lived in Spain, I really just want to spend plenty of time with them now that it’s possible! Hope you are enjoying your weekend with your loved ones.

// Min computer is overfyldt, så jeg er ved at rydde op i den. – og den er som en tur ned ad memory lane! Jeg fandt disse billeder fra tidlig i sommers i Girona, Spanien. Det var den smukkeste solnedgang over bjergene! Nu vejret er blevet koldere igen, har jeg faktisk haft næsten det samme outfit på – men med støvler istedet, ellers er det for kooooldt. Det er virkelig blevet koldt her i DK, så jeg har fundet mine varme jakker frem fra skabet.
Jeg er taget hjem til mine forældre i denne weekend. Det er så dejligt at være her, da det føles som hundrede år siden. Nogen synes, det er mærkeligt, at jeg bruger så meget tid med mine forældre, men efter at have boet i et andet land i to år, har jeg, nu hvor det er muligt, bare lyst til at tilbringe så meget tid med dem som muligt! Ha’ en skøn weekend med dine ‘loved ones’. 

Sara Kirstine, 
Share: