barcelona-ig

Good morning! Here’s a little recap from my Instagram and the past 18 days in Barcelona. It’s been so great to visit there again, again, again. Haha, I’m so happy that I get to go there so often! When you’re in a long distance relationship, as I am, you really need to focus on the positive, and for me it works being excited about all the traveling and of course seeing Anders again. We been in a long distance relationship for a year and a few months now and luckily in the first year I got to travel to Barcelona for 4 months in total. I feel very lucky that my study program enables me to travel that often. And now that I’m back and really need to focus on my studies. They’re already talking about exams.. It feels like we just started the semester, but time is just passing by so quick! Do you have an autumn break from school/work too??

// Godmorgen! Her er et lille recap fra min Instagram og de sidste 18 dage i Barcelona. Det har været så skønt at være der igen, igen, igen. Haha. Jeg er så glad for, at jeg kan rejse dertil så tit! Når man er i et langdistance forhold, som jeg er, er det virkelig vigtig at fokusere på det positive, og for mig hjælper det at glæde sig over at få lov til at rejse så meget og selvfølgelig at se Anders igen. Vi har boet i hvert sit land i et år og et par måneder nu, og heldigvis kunne jeg inden for det første år være i Barcelona i fire måneder i alt. Jeg har meget heldig med, at jeg har et studie, hvor jeg har mulighed for at være så meget væk.  Nu hvor jeg er tilbage i Aarhus, er det virkelig tid til at fokusere på studiet! De taler allerede om eksamener.. Det føles som om vi først lige er gået igang med semesteret, men tiden går bare så hurtigt! Har I nydt efterårsferien?? 

Xx, Sara Kirstine

Share: