pleated-skirt-4

pleatedskirtmix

pleated-skirt-3

pleated-skirt-1

There’s nothing like fall in Barcelona. It is still warm so you can wear shorts and skirts and in the afternoons you just need to put on a cozy sweater. I love cozying up in a warm knit when the weather gets colder and this cozy burgundy sweater is no exception. I’ve styled it with a blushed pink skirt – the two colours suits each other so nicely. The pleated skirt is very feminine, so I paired it with a big, almost  bomber-like, sweater and sneakers to dress it down a bit. I really like the mix of the two different styles, it makes the outfit more interesting.

So in a few days, I have some close friends from my studies in Denmark coming here. It’s going to be so much fun to show them around in Barcelona! And they finally get to see the place I’m running off to every time I get the chance, haha. I can’t wait!

// Der er intet som efterår i Barcelona! Det er stadig varmt, så man kan have shorts eller nederdel på og bare tage en varm trøje på om eftermiddagen. Jeg elsker at hoppe i en varm strik, når vejret bliver koldere. Det er noget af det bedste! Og denne bordeaux sweater er ingen undtagelse. Jeg har stylet min strik med denne pudder-lyserøde nederdel – Jeg synes, de to farver passer så godt sammen. Den plisserede nederdel er meget feminin, mens strikken er stor og fyldig, nærmest som en bomber, og sammen med de hvide sneakers dresser det hele outfittet ned. Jeg er vild med mikset af de to forskellige stilarter, det gør looket mere interessant at se på. 

Om et par dage kommer nogle studieveninder herned. Det bliver så sjovt at kunne vise dem ‘mit Barcelona’! Nu kan de endelig se det sted, jeg altid tager afsted til når jeg har chancen, haha. Glæder mig!
Jeg håber, I nyder efterårsferien lige så meget som jeg gør. Kram. 

Sara Kirstine 

Share: