white-business-1

white-business-4

white-business4

white-business-7

White white white, it’s the new black! Haha, or at least for me it is. When living in Scandinavia where people have a tendency to where a lot of black and gray, I prefer white. Despite going all white, the outfit still has the Scandinavian minimalistic touch to it, which I really like. When dressing up in all white, you get to look so classic and sophisticated – as long as you don’t spill, and that’s the challenge haha. The look is a bit more summer-ish but after 3 days of crazy rain the sun is finally out again, so I am just encouraging it!
Wish you a great weekend, love.

// Hvidt hvidt hvidt – det er det nye sort! Haha, eller det er det for mig i det mindste. I Skandinavien har vi virkelig tendens til at gå alt for meget i sort og grå, hvor jeg altså foretrækker hvid som basis farve. Selvom det er et helt hvidt look, har det stadig det skandinaviske minimalistiske touch, som jeg virkelig elsker. All-white outfits giver et så klassisk og sofistikeret look – så længe man da ikke spilder, hvilket er den helt store udfordring, haha. Looket her er lidt mere sommer-ish, men efter 3 dage med nærmest skybrud her i Barcelona, er solen nu kommet frem igen, så det nyder jeg bare!
Håber, Jer, der har fået efterårsferie, er kommet godt igang med den, og til jer andre – rigtig god weekend! Sara 

 

Share: