date-night-oct-6

date-night2

date-night-oct-8

date-night-oct-1

date-night1

date-night-oct-1-2

This was my look from yesterday’s date night with Anders. We went out to shoot these pictures before dinner, but left a little late so that’s why they are a bit dark since the sun was almost down. However, I still think the pictures turned out cool – what do you think? There’s flower print and embroideries in almost every store here in Barcelona, so I felt so inspired to where this flower dress that I got from Zara last year. I really love the embroidered flowers and the colours of them. I think it’s so nice to wear flower print in fall, it really stands out from all the gray!

// Det her er mit outfit fra igår aftes Date Night med Anders. Vi tog ud for at tage billeder inden middag, men vi kom lidt sent afsted, så det er derfor billeder er blevet lidt mørke, da solen næsten var gået ned. Men jeg synes nu, de er endt med at blive ret cool – hvad synes I? Der er blomsterprint og -broderinger i nærmest hver eneste butik her i Barcelona, så jeg følte mig inspireret til at tage min blomsterkjole på, jeg købte i Zara sidste år, eller var det året før?.. Jeg er vild med de broderede blomster og farverne på kjolen. Jeg elsker at have blomster print på i efteråret, det skiller sig virkelig ud fra alt det grå! 

With love from Barcelona, Sara Kirstine

 

 

 

 

 

Share: