barcelona-mix

Finally back in Barcelona! It feels so good to be here, and to be with Anders again! The perks of being in a long distance relationship are the extreme happiness and excitement of seeing each other again. We haven’t got many plans for the weeks that I’m here, just enjoy the time together. However, Anders has talked about renting a car but he won’t tell me where we’ll go?? It’s a surprise! I’ve never managed to get a surprise revealed, so I guess only time will tell where we’re going – But it won’t be before two weeks from now. So for the moment, I’ll enjoy Barcelona and Anders. See my Guide for Barcelona here

// Endelig tilbage i Barcelona! Det er så skønt at være her og at være sammen med Anders igen! Dét er fordelen ved at være i et langdistance forhold – glæden ved at se hinanden igen. Vi har ikke mange planer for de uger, jeg er her – kun at vi skal hygge os med hinanden. Anders har dog talt om at leje en bil, men han vil ikke sige, hvor vi skal køre hen?? Det er en overraskelse! Det er aldrig lykkes mig at få afsløret en overraskelse fra ham, så jeg må vente med at få svar indtil vi er der, haha. – Men det er først om to uger fra nu, at vi lejer bil. Så nu skal vi bare nyde Barcelona og hinanden. Se min Guide til Barcelona her

Ciao! X, Sara

 

 

Share: