double-denim-10

dd2

dd3

dd1

double-denim-6

double-denim-13

I don’t think there is any doubt about that I absolute love love love denim! And love it even more when denim is mixed together – I think it looks so cool and chic. I am wearing my light stonewashed Levi’s 501 and a medium stonewashed denim jacket.
Denim is perfect transition jacket (see my spring look here), and now when the fall finally reached us I’m wearing it again. I really like the relaxed vibe denim has and you can pair it in so many different ways to fit your personal style. I choose to style my denim outfit with a slight touch of the 70s, by pairing the classic denims with brown pointed leather boots and a white turtleneck knit with flared sleeves. I like the warm tones in this outfits – I could wear it all year around.

So yesterday I got some news from Barcelona – Anders needs to find a new place to live as the owner of his building has decided to renovate the whole building.. Just as I thought it would be done with moving for a while, haha! It’s a shame since we both really liked that place. So I guess we have to start looking for new places when I arrive to Barcelona on Thursday. I’m so existed to go and to see Anders again!

Jeg tror ikke, der er nogen tvivl om, hvor meget jeg elsker denim! Og jeg elsker det endnu mere, når forskelligt denim er mikset sammen – jeg synes, det ser så cool og chic ud. I dette outfit har jeg mine lyse stonewashed Levi’s 501 og en medium stonewashed denim jakke.
Denim er den perfekte overgangsjakke (se mit forårslook her), og nu hvor efteråret er kommet, har jeg fundet den frem igen. Jeg er virkelig vild med den afslappede vibe, som denim har, og at man kan style det på så mange forskellige måder, så det passer ens personlige stil. – Jeg har valgt at style mit denim outfit med et lille touch af 70’erne ved at sammensætte den klassiske denim med brune, spidse læderstøvler og en hvid, højhalset strik og ærmer med svaj. Jeg er vild med de varme toner i outfittet – jeg kunne have det på året rundt.

Igår fik jeg at vide, at Anders bliver nødt til at finde en ny lejlighed i Barcelona, da ejeren vil renovere hele bygningen.. Lige som jeg troede det var slut med at flytte for et stykke tid, haha! Det er en skam, for vi kunne begge rigtig godt lide lejligheden! Men nu må vi på udkig efter noget nyt dernede også. Jeg glæder mig til at komme ned til Barcelona igen og til at se Anders! 

Share: