jaegergardsgade-4

movingmix

jaegergardsgade-1

moviing-2

So it’s time for me to move agaaaain. Like I’ve said before, it feels like I’m moving around all the time – always travelling, and when I’m finally at home I need to change to another apartment. It’s literally the 10th time I’m moving within 3 years! And I’m only going to be here until July since I’m planning on going to Barcelona to study one semester then. It’s crazy… Maybe I should host some kind of moving-aniversary? Ha! The new apartment has the perfect location thou! It’s such a nice area – with the most charming streets and buildings, and so many good cafés and restaurants. I think it’s going to be very nice here!

// Det er endnu en gang tid for mig til at flytte. Jeg har sagt det før, men det føles som om jeg flytter hele tiden – jeg rejser så ofte, og når jeg endelig er hjemme i DK, skal jeg til at flytte lejlighed. Det er tiende gang jeg flytter inden for de sidste 3 år! Og jeg skal kun være her indtil juli, da jeg vil studere et semester i Barcelona. Det er helt vildt… Måske skulle jeg holde et flytte-jubilæum, haha! Den nye lejlighed ligger helt perfekt, lige nær Jægergårdsgade (hvis nogen kender til Aarhus). Det er så skønt et område, med charmerende gader og bygninger, og så mange gode caféer og restauranter. Jeg tror, jeg får det rigtig godt her! 

With Love, Sara 

Share: