fallflowers-4

fallflowers-5

fallflowermix

Trousers & boots: Zara // Silk blouse: Stradivarius // Watch: Daniel Wellington

fallflowers-1

fallflowers-3

I love that flower prints are so much in style this fall – It’s like bringing a little bit of summer to fall, to light up those gray cloudy days! And what’s more perfect than flowers on wide leg pants? For me it’s the perfect combination since I’m a huge fan of wide legs trousers. -Don’t know how many pairs I’ve got by now.  They are so stylish and creates the illusion of longer legs when they are high waisted like these. And they are so comfy! It’s like very jogs but looking a thousand times better haha.
This week has been so intense with school and on top of that there’s the moving stress.. Feels good with weekend! Soon I’m off to my grandfather’s 85th birthday. There’s been quite a few family gatherings since I got back from Spain. It’s so nice that I’m back home in Denmark so I’m able to attend all of this! How will you spend your weekend?

// Jeg elsker at blomsterprint er på mode dette efterår! Det er som om, man får lov til at holde fast i sommeren lidt længere med blomsterne, der ligesom lyser op på de grå og overskyede dage her i DK. Og hvad er mere perfekt end blomsterprint på bukser med vidde? For mig er det den helt perfekte kombination, da jeg er kæmpe fan af bukser med vidde. -Ved slet ikke hvor mange par, jeg er endt op med at have, haha. De er så lækre og skaber en illusion af længere ben, når de er højtaljet som disse. Og de er så behagelige! Det er som om at have træningsbukser på, bare tusind gange flottere, ha.
Den her uge har været ret intens med skole.. og oven på det er jeg lidt stresset over at skulle flytte. Så det er skønt med weekend nu! Om lidt skal jeg til min bedstefars 85års fødselsdag. Der er været en del familearrangementer på sidste, og det er så skønt, jeg endelig kan være med til det hele, nu hvor jeg er tilbage i Danmark! Hvad skal I i weekenden?

With Love, Sara Kirstine

 

Share: