aarhus-fall-1-3

aarhus-fall-mix2

aarhus-fall-1-6

aarhus-fall-10

aarhus-fall-mix1

aarhus-fall-1-2

Jacket & Dress: Mango // Boots: Zara // Purse: Christian Dior vintage

This is my look from the day I went to Aarhus Street Food. I’m so thrilled about fall atm, especially since it’s been super warm here in Denmark so I’ve been able to have bare legs. It’s so crazy with the heat here since it’s never warm this late a year in Denmark, haha. I like the change from summer to fall since it has such a radical change with the nature, people’s mood, and the colour tones in clothing change completely. I choose to go all-in for fall nuances, with only these earthy tones as dark green, grey and brown. I think it’s so cool when you mix different colours together but keep it in same tones. Like in spring when you mix different pastels, in fall it’s just earth nuances instead. (; How are you up to today?? I’m going to packing all my stuff since I need to move again again, haha. Feels like I’m moving around all the time – always travelling, and when I’m finally at home I need to move apartment, haha. Wish you a great day! Xx, Sara Kirstine 

// Det her er mit outfit fra den dag, jeg besøgt Aarhus Street Food. Jeg er så lykkelig over efterår pt., specielt fordi det har været så varmt her i september og det aldrig er det i Danmark, haha. Jeg er vild med skiftet fra sommer til efterår, da der er så brat et skiftet i naturen, menneskenes humør, og modens farvetoner ændres fuldstændig. I det her look har jeg gået all-in med efterårsnuancer, udelukkende af jordfarver som mørkegrøn, grå og brun. Jeg synes, det er cool, når man mikser forskellige farver sammen men holder det i de samme toner. – Lidt ligesom om foråret, når man mikser forskellige pastelfarver, her er det bare jordfarver. (; Hvordan har I det i dag?? Jeg skal til at pakke mine ting ned, da jeg skal flytte igen igen, haha. Det føles som om jeg flytter hele tiden – rejser så ofte, og når jeg endelig er hjemme i DK, skal jeg til at flytte lejlighed, haha. Ha’ en skøn dag! Sara Kirstine

Share: