streetfood-mix

streetfood-5

streetfood-1

streetfood-3

I haven’t posted much from my hometown here on the blog so I thought it was time to share a bit from Denmark! There’s so many amazing places here, but when you’re living with it everyday and it just becomes everyday-life, you sort of stop noticing and appreciating the uniqueness of the place. It’s a shame though! However, in my city, Aarhus, they opened a street food market in summer, but since I haven’t been home all summer I didn’t get to visit it until just the other day. It’s such a cool place, with amaaazing food from everywhere in the world; Thai, Vietnamese, Mexican, Italian, Jamaican, Nordic, and much more. My favourite foods are Southamerican, Thai, Vietnamese and Italian – So difficult you pick since I care so much for food, haha! What are your favorite types of food?

// Jeg har ikke lagt meget fra Denmark op her på bloggen, så jeg tænkte det var tid til at dele lidt fra min hverdag i Aarhus. Der er så mange skønne steder her i Danmark, men når man bor i det og det bliver hverdag, glemmer man hurtigt at sætte pris på det. Det er en skam! I Aarhus åbnede de et streetfood market i sommers, ligesom Papirøen i København, men da jeg ikke har været hjemme hele sommeren, har jeg ikke fået besøgt det før denne uge. Det er så fedt et sted!, med virkelig lææækkert mad fra hele verden; thai, vietnamesisk, mexicansk, italiensk, jamaicansk, nordisk og meget mere. Mine yndlings cousiner er sydamerikansk, thai, vietnamesisk og italiensk – Det er svært at vælge mine yndlings, da jeg virkelig elsker mad haha! Har I besøgt Street Food Aarhus, eller Papirøen? 

Xx, Sara Kirstine 

 

Share: