striped-jumpsuit-2

stripes1

striped-jumpsuit-5

Jumpsuit: Stradivarius HERE // Jacket and shoes: Zara 

I came across this cool jumpsuit while I was in Barcelona. I normally never wear jumpsuits but this one is just too cool. I like that it’s so easy to both dress-up and -down. You can wear sneakers during the day and change to heels for the night. I love that it’s actually tight on the top and with wide-flared legs. And the best part is the vertical stripes going from underneath the chest and down, creating an illusion of never-ending legs. Win!
This Friday after school I went out for beers with friends from my university. It was so much fun since the weather was sunny and everbody from the entire university was meeting up on campus. But it felt strange since I haven’t been drinking all summer, hah. Saturday I was finally reunited with my family after such a long time being apart. So now I’m at my parents’ house and it’s time to go down for some breakfast! Hope you enjoy the rest of the weekend, Love. 

 

// Jeg faldt over dette lækre jumpsuit mens jeg var i Barcelona. Normalt går jeg aldrig i jumpsuits, men det her var simpelthen for cool! Det er fedt, at jumpsuits er så nemme både at dresse op og -ned – Du kan have sneakers på om dagen, og hæle om aftenen. Jeg er vild med at det sidder tæt øverst og så har brede ben. Og det bedste ved det, er de vertikale striber, der starter under bryster og går ned, og skaber en illusion af meget lange ben, win!
I fredags var jeg til Danmark’s Største Fredagsbar med nogle venner fra mit studie. Det var så sjovt, og vejret var helt perfekt til det. Det var virkelig bare festivals-stemning, haha. Var nogle af Jer med til det? Det var dog mærkeligt at drikke igen, eftersom jeg ikke har drukket hele sommeren. Lørdag blev jeg omsider ‘re-united’ med min familie! Det er så dejligt, da vi har været væk fra hinanden i så lang tid. Jeg er stadig hjemme ved mine forældre, men det er vidst tid til morgenmad. Nyd resten af weekenden, Love. 

Share: