IMG_9685

castell (5 of 10)

Cinque Terre, Italy

thumb_DSC_0263_1024

hikeIT-5

wedding16-4

thumb_DSC_0312_1024-2

20160629-thumb_DSC_0128_1024

hikeIT-3

Milano in four hours

5terre-17

sitges-7

wedding16-7

Sunrise prem-1

The summer has been nothing but amazing! I’ve got some great new memories and experiences, got to visit new places, got to revisit old places, and got to share some of my favorite places with the people I love. I got to play tourist in Barcelona again, showing my parents cool places when they visited Anders & I in Barcelona (See my Guide for Barcelona here). I got enjoy the city of Barcelona, the beach and the mountains, and visit Sitges, Castelldefels, and Montserrat. I went to Italy with Anders and enjoyed the Italian cuisine, nature, mountains, and visits to Milan and Cinque Terre. I feel so blessed with all these experiences in life! I’m so high on life at the moment, haha.

Now it’s back to reality – This Monday I started back at the university here in Denmark, kind of strange to be back at it again, but it looks like it’s going to be an interesting semester.

 

// Sommeren har været intet mindre end fantastisk! Jeg har fået en masse nye oplevelser og minder, besøgt nye steder, genset gamle steder, og delt mine yndlings steder med dem, jeg holder af. Jeg fik leget turist i Barcelona, da mine forældre kom på besøg, og vist dem cool steder i byen (Se min Guide til Barcelona here). Jeg har nydt Barcelona, stranden og bjergene omkring, besøgt Sitges, Castelldefels og Montserrat. Anders & jeg tog til Italien med min familie og nød den italienske cuisine, naturen, bjergene og fik besøgt Milano og Cinque Terre. Jeg er så glad for de oplevelser og muligheder, jeg får! Jeg er så høj på livet for tiden, haha.

Nu er det tilbage til virkeligheden! I mandags var første dag tilbage på uni her i Danmark. Det er lidt mærkeligt at være tilbage igen, men det ser ud til at blive et spændende semester.

 

Love, Sara K

 

 

 

 

Share: