Gas Station-6

 

Gas Station-3
Gasstation1
Gas Station-7

 

 

Gas Station-5

 

Gas Station-1-2
Gas Station-1

Basics are my favorites during summer! I’ve said it before that I’m a Levi’s Girl! Some great Levi’s shorts, white sneakers and a top – you can never go wrong with a simple look like that when it’s hot. However, today I’m going back to Denmark, so I guess I have to prepare myself for some colder weather. It’s gonna’ be nice though, I’m looking forward for fall and cuddle up in several layers of clothing. I’m trying to be positive about leaving Barcelona and going back to Denmark, and I am really looking forward to see friends, family and the Scandinavian nature again. I never thought I would be the person to say this, but I’m actually also looking forward to going back to my studies – I guess it just took 3 months of vacation to get me there, haha! Are you enjoying being back with your studies and/or jobs?

 

// Basic tøj er favorit hos mig, når det er sommer! Jeg har sagt det før, og jeg er og bliver en Levi’s pige. Et par fede shorts, hvide sneakers og en top – man kan aldrig gå galt med sådan et simpelt look når det er varmt. Men, i dag tager jeg tilbage til Danmark, så jeg må nok hellere forberede mig på koldere vejr. Det bliver til gengæld dejligt med køligere vejr. Jeg ser frem til efteråret og til at varme mig under flere lag af tøj. Jeg prøver at forholde mig positiv omkring at tage herfra Barcelona og tilbage til Danmark, og jeg glæder mig virkelig til at venner, familie og skandinavisk natur igen. Jeg troede aldrig, jeg skulle sige dette, men jeg ser rent faktisk også frem til at komme tilbage til mine studier igen – Det tager åbentbart 3 måneders ferie at få mig til at føle sådan, haha! Nyder I at være tilbage i studierne og/eller arbejde? 

 

Love, Sara

 

 

Share: