sigtes2

sitges-10

sitges-7

 

sigtes1

sitges-2

sitges-1-2

sitges-4

sitges-6

It just occurred to me that I’m flying back to Denmark this Saturday which means that I’ve only got four days left here in Barcelona. I’m normally a positive person but this completely takes my breath away since I don’t feel like leaving here or being away from Anders… This summer has just gone by so quick! Anyhow, I’m doing my best to enjoy the last days here. Yesterday Anders and I went to Sitges, a small coastal village south of Barcelona. It’s such a cute city, so if you’re ever traveling to Barcelona for a longer periode of time, I suggest you to pay Sitges a visit! We stayed there until evening as we wanted to see the sunset, but unfortunately it was too cloudy weather. How are you spending your last days of the summer?

// Det er lige gået op for mig, at jeg flyver tilbage til Danmark nu på lørdag, hvilket betyder, at jeg kun har fire dage tilbage her i Barcelona. Jeg er normalt en positiv person, men denne tanke får mig helt ned, eftersom jeg ikke har lyst til at tage herfra eller være væk fra Anders… Denne sommer er gået alt for stærkt! Anyhow, gør jeg mit bedste for at nyde de sidste dage her. Igår tog Anders og Jeg til Sitges, en lille kystby syd for Barcelona. Det er så fin en by, så hvis du nogensinde er i Barcelona i en længere periode, anbefaler jeg, at du besøger Sitges! Vi blev der indtil aften, da vi gerne ville se solnedgangen, men det var desværre for overskyet. Hvordan tilbringer I de sidste dage af sommeren? 

Love, Sara 

 

Share: