wedding16-3

wedding16-1-2
wedding16-6

wedding16-1

wedding16-7
Dress: Asos here // Clutch: Lanvin vintage // Jewellery: Joid’Art

It was the most magical wedding yesterday! I feel so lucky that I got to attend it since it was quite intimate. Everything was just so thoroughly arranged and so beautiful, in a very isolated location in the forest. It was very special to celebrate the couple’s love for the entire day. Even though I’ve only met the couple a few times, I was so touched by the whole situation. I think marriage can be so romantic. I’m not a religious person and would never marry to get God’s blessing, but I think it’s beautiful to celebrate and announce your love for one another in front of family and friends, and agree to spend the rest of your life with each other. How do you feel about marriage? I would love to hear your point of view <3

//Det var det mest fantastiske bryllup igår! Jeg er så glad for at jeg blev inviteret med, eftersom det var et ret intimt bryllup. Brylluppet var så gennemført med stedet, decorationerne, musik, alt, ude i en skov hvor vi var isoleret fra omverdenen. Det var en meget særlig oplevelse at fejre parrets kærlighed hele dagen. Selvom jeg kun har mødt parret få gange, var jeg meget rørt over situationen. Jeg synes, ægteskab kan være så romantisk. Jeg er ikke en religiøs person og ville aldrig gifte mig for at få Guds velsignelse, men jeg synes, det er noget af det smukkeste at fejre og erklære sin kærlighed for hinanden foran familie og venner, og bekræfte at man vil tilbringe resten af livet sammen. Hvad synes I om ægteskab? Jeg vil elske at høre jeres mening, da jeg ved det er meget forskelligt nu om dage! <3 

 

Share: