#1 Zara #2 Zara #3 Balenciaga #4 Zara #5 &Other Stories #6 Gianvitto Rossi #7 Yeezy #8 Acne Studios #9 Toga Pulla

Fall is coming which means we need to change from open shoes and sandals to boots! I love boots and right now I’m crushing on these 9 pairs. I went into Zara the other day, just to buy some earrings, but then the new fall collection had arrived and there was so much great stuff! – I ended up buying three pairs of boots (#1, 2 & 4) and said to myself that I cannot buy more boots this year, haha. Now I’m looking so much forward to colder weather so I can start wearing them (See full look with #1 here). In general I started to look forward to fall, after a long and very warm summer in Spain. I look forward to dress up with different layers and fabrics. Fall is such a great time of year!

Today Anders and I are going to a wedding, so I’ve got to wait with the boots and put on the heels. One of Anders’ best friends is getting married – I’m so excited to go and to celebrate their love! It’s my first wedding since I was a child. And a Spanish/Catalan/French wedding, I don’t think it can get any better than that. <3

// Efteråret er lige om hjørnet, hvilket betyder, vi skal pakke de åbne sommersko væk og finde støvlerne frem. Jeg elsker støvler og ligenu har jeg et crush på disse 9 par. Den anden dag gik jeg i Zara for at købe et par øreringe, men deres efterårskollektion var lige kommet og der er så meget lækkert i blandt! – Jeg endte med at komme ud med tre par støvler (#1, 2 & 4) og ingen øreringe, og sagde til mig selv at jeg ikke må købe flere støvler resten af året, haha. Nu glæder jeg mig til køligere vejr, så jeg kan have dem på. (Se look med #1 her) Generelt er jeg begyndt at glæde mig til efterår og kølige vejr efter denne lange og meget varme summer i Barcelona. Jeg ser frem til at klæde mig på i flere lag og forskellige materialer. Efterår er sådan en skøn tid! 

I dag skal Anders og jeg til bryllup for en af hans bedste venner, så jeg må vente lidt med støvlerne og tage stilletter på istedet, ha. Jeg glæder mig så meget til brylluppet og til at fejre dem! Det er mit første bryllup siden jeg var barn,og det er et spansk/katalansk/fransk bryllup, så jeg tror ikke, det kan blive meget bedre end det. 

Lots of love, Sara Kirstine

Share: