Lace Up-3-2

Lace Up3

Lace Up-1

Lace Up-5-2

Lace Up2

Lace Up-7

Lace Up-8

Lace Up 6+4

Top: NA-KD // Shorts: Levis // Shoes: Zara

I rarely wear black during summer, but I’m starting to get in to a fall-mood and then I’m back to black, so to speak, ha. I went to Diagonal Mar yesterday (a shopping center here in Barcelona) and got so inspired by all the new fall-styles that is in the stores. I only went there to buy some earrings and undies, but after entering Zara I left with 3 pairs of boots – These black ones here being one of them (See more boots here). I’m so looking forward to fall now!

// Jeg har næsten aldrig sort på sommeren, men jeg er begyndt at komme i efterårshumør, så jeg er “back to black” ha. Igår tog jeg til Diagonal Mar (et shoppingcenter her i Barcelona) og blev så inspireret af alle de nye efterårsstyles, som er kommet i butikkerne. Jeg tog egentlig kun derhen for at købe et par øreringe og nogle trusser, men jeg gik alligevel ind i Zara og kom ud med tre par støvler – Det sorte par her er ét af parrene (Se flere støvler her). Jeg glæder mig sådan til efteråret nu! 

With LoveSara Kirstine

 

 

 

Share: