hikeIT-2
hikeIT-3
hikeIT-7
hikeIT-5
hikeIT-6

I went to the gorgeous mountains last weekend with my family. It was absolutely breathtaking -the photos does not really do it justice. It’s often like that with nature I think. You might have sensed that I’m a big fan of the nature?? haha (: We finally booked our tickets back to Barcelona, from Toscana – we’ll be going tomorrow evening. We have been postponing  it for several days now so we could stay here with my family and follow the Danish handball men in the Olympic Games together -big fans, hah. It might also have been a small excuse for staying here longer. Are you following any of the olympic games? Xx, Sara 

 

// Jeg var en tur oppe på de her fantastisk bjerge i sidste weekend med min familie. Det var så smukt deroppe! -billederne viser det slet ikke godt nok. Jeg synes tit, det er sådan med naturen. I kan måske efterhånden fornemme hvor stor fan jeg er af naturen?? haha (: Vi har omsider booket flybillet tilbage til Barcelona, her fra Toscana. Vi skal allerede afsted imorgen aften. Vi har udsat det i flere dage nu, så vi kunne blive her og se håndboldherrerne i OL sammen med familen -fan allert, hah. Og måske en lille undskyldning for at blive her i sommerhuset lidt længere. Følger I også håndboldherrerne? Knus, Sara

 

Share: