dreambed-2

dreambed-8

db1

dreambed-4

dreambed-10

dreambed-5

Good mooorning! We’ve been creating our own dream bed outside on the terrace, by using sun beds, lots of pillows and blankets and a mosquito net – It truly looks like the princess bed I had as a child, hah. There’s nothing like falling asleep under the stars and then waking up with this sunrise over the valley and mountains, it’s breathtaking! I think I need to sleep out here once more before going back to Barcelona. We still haven’t got our tickets yet, but I will look into it now. Wish you a great day! Love, Sara 

// Godmorgen! Vi har lavet vores egen drømmeseng ude på terrassen ved at bruge solsengene, masser af puder og dyner og et myggenet – det ligner den prinsesse seng, jeg havde som barn, hah. Der er ikke noget, der slår at falde i søvn under en åben stjernehimmel og vågne op til solopgang over dalen og bjergene. Det er virkelig smukt! Jeg tror, jeg bliver nødt til at sove herude en mere nat, før vi tager tilbage til Barcelona. Vi har stadig ikke fået købt vores billetter, men det må jeg hellere kigge på nu, da der ikke er mange dage til vi skal afsted. Ha’ en skøn dag! Kram, Sara 

Share: