MilanO-15

 

MilanO-13

 

MilanO-6

 

MilanO-8

 

milan1

 

MilanO-10

 

MilanO-16

 

milan2

 

MilanO-14

 

MilanO-5

We came to Milan directly from the airport so I needed to dress comfy – nonetheless I absolutely love the look! The look is very simple with Levi’s shorts and white sneaks, but the white lace gives it such a feminine vibe. A really nice combination I think. You can read more about our trip to Milan and see more pictures of where we went here.

I am really enjoying my time here in Italy with the family. It’s so nice that we’re all gathered together here. Tonight we’re going to have dinner at my uncle and aunt’s who also has a house in the same area, so even more family! Haha, so nice! Are you traveling with family, or friends? Xx, Sara 

 

// Vi kom direkte fra lufthavnen til Milano, så jeg blev nødt til at have noget meget behageligt på- men Jeg elsker dette her look! Outfittet er meget simpelt med Levi’s shorts og hvide sneakers, men de hvide blonder giver hele looket et feminin vibe. En virkelig skøn kombination, synes jeg. Du kan læse mere om vores tur i Milano og se flere billeder af hvad vi besøgte her

Jeg nyder virkelig min tid her i Italien sammen med familien. Det er så dejligt, at vi alle er samlet her i huset. Iaften skal vi til middag hos min onkel og tante, som også har et hus i området, så endnu mere familie iaften! Haha, så skønt! Rejser I sammen med familie eller med venner? Xx, Sara 

Share: