c51

5terre-3

5terre-6

5T3

5terre-17

5terre-7

5T2

5terre-21

5terre-14

5terre-18

5T4

5terre-23

5terre-2

Yesterday we went to Cinque Terre, Italy. One of my favourite places to go for a hike! Everything is SO beautiful there – the views, the nature, and the five small villages. We started our hike from Cogniglia to Vernazza and had a nice italian lunch in Vernazza. We continued with hiking from Vernazza to Monterosso, where we went for a swim to cool down. Then we took a train back to our starting point Cogniglia and ended the day with italian ice cream. Perfect planning, with small pit stops during the hike! But it was necessary since it was so warm in the sun. Cinque Terre is a must-do for everyone! It’s so amazing there. I’m happy that I get to go there several times a year.

Today, we are just relaxing at my parents’ house. It was rainy this morning but now it’s cleared up and all sunny, so time to enjoy the terrace. Have any of you been to Cinque Terre? Xx, Sara

// Igår var vi ved Cinque Terre, Italy – Et af mine yndlings steder at tage på vandreture! Alt er SÅ smukt der – Udsigten, naturen, og de fem små fiskerbyer. Vi startede for tur fra Cogniglia til Vernazza, og spiste en lækker italiensk frokost i Vernazza. Vi fortsatte vores tur fra Vernazza til Monterosso, hvor vi hoppede i havet for at køle ned igen. Det var så varmt at vandre i solen! Vi tog toget tilbage til vores udgangspunkt Cogniglia og sluttede dagen af der med italiensk is. Perfekt planlægning for vandretuen med små pitstops mellem byerne. Cinque Terre er et Must-Do for alle! Det er helt fantastisk der. Jeg er så glad for, at jeg besøger det mindst én gang om året.

I dag slapper bare af i mine forældres sommerhus. Det regnede og tordnede imorges, men nu er det heldigvis klaret op og solskin, så det er tid til at nyde vejret på terrassen. Har nogen af Jer været ved Cinque Terre?? Sara

Share: