Milano-11

Milano-10

Milano-3

Milano-6

Milano-8

Milano-7

milan1

Milano-4

Yesterday morning, we took a 6am flight from Barcelona and we’re in the center of Milan at 9am. We thought we would have until the afternoon before continuing down south, but it turned out we were being picked up at 1pm instead. We decided to walk to the Duomo from the central station to see some of the city instead of just taking a metro. I like walking around instead since you get to see so much more! We got to walk through a newer area and then came into the old center of Milan, which is so beautiful! There’s so many charming tiny streets, as well as all the impressive buildings like Duomo.
A friend of mine had recommended a restaurant next to the Duomo church where we went for lunch. It was on top of the shopping center La Rinascente Milano and had amazing views over Duomo and food! It was such a great tip! It was right in the center which was perfect since we were so short on time.

Now we are in my parents’ vacation house in Tuscany. I love it here! Today is my mom’s birthday, so we’ll be going to her favourite restaurant with family to celebrate her, so I better start to get ready. Ciao!

See Outfit Details here

// Igår morges tog vi et tidligt fly fra Barcelona og var i Milano centrum kl. 9 om morgenen. Vi troede, vi ville have god tid der, men det viste sig, vi skulle derfra igen allerede kl. 13. Vi besluttede at gå til Duomo fra hovedstationen istedet for bare at tage metroen. At gå er altid min favorit måde at komme rundt på, for man får så meget mere at se. Det gamle centrum af Milano er så smukt! Der er så mange charmende, smalle gader, samt de store, imponerende bygninger som Duomo kirken.
En af mine veninder havde anbefalet en restaurant ved siden af Duomo, hvor vi spiste frokost. Det var på toppen af shoppingcenteret La Rinascente Milano, og havde fantastisk mad og udsigt over Duomo. Virkelig et godt tip! Placeringen var perfekt, lige i centrum, hvilket var perfekt, fordi vi ikke havde meget tid der. 

Nu er vi i mine forældres sommerhus i Toscana. Jeg elsker det her! I dag er det min mors fødselsdag, så vi skal ud og fejre hende på hende yndlings restaurant med familien – så jeg må hellere begynde at gøre mig klar. Ciao! 

Share: