red1
20160708-thumb_DSC_0225_1024

red2

20160708-thumb_DSC_0241_1024

Hi there! Thought that I’d quickly share this look with you that we took a few snaps of the other day. I absolutely love red! To me, the colour red is so bold and confidence, which I really like. To many others it can appear rather sexy and for this reason I try to avoid my red clothing not to be to revealing or tight.The loose fit and light fabric of this dress makes it very comfortable during the summer heat and perfect as daily wear, as well as it can be dressed up. And of course the off-shoulder just makes it perfect for this summer! I’ve paired it in a very simple way as I think the dress speaks very well for itself and the simplicity of that just work so good.

On Saturday, we will be going to Italy! It’s a vacation from my vacation here in Barcelona, haha. I’m so excited to go! I’ve been going to Tuscany for the past 10 years with my family and finally Anders is joining so I’m very excited to show him around. Have you been to Tuscany before? I highly recommend it!

Let me know what you think of the look, and what you associate with red clothing – I’d love to hear. Sara Kirstine 

 

// Hej alle sammen! Jeg tænkte, at jeg lige hurtigt ville dele dette outfit, som vi tog et par snaps af den anden dag. Jeg elsker farven rød! For mig er farven rød så spændende og selvsikker, hvilket jeg virkelig godt kan lide. For mange andre kan rød dog fremstå meget sexet og af den grund undgår jeg rød tøj, der er for afslørende eller stramt. Den løse pasform og det lette stof gør kjolen så behagelig at have på om sommeren og perfekt til hverdag, men kan også dresses op til aften. Og selvfølgelig gør off-shoulder aspektet kjolen helt perfekt for denne sommer! Jeg har sammensat outfittet meget simpelt, da jeg synes, kjolen er nok i sig selv og enkeltheden klæder den så godt. 

Vi tager til Italien på lørdag! Det er en ferie fra min ferie her i Barcelona, haha. Jeg glæder mig så meget til at skulle afsted! De sidste 10 år har jeg været i Toscana med min familie, og i år joiner Anders os, så jeg glæder mig helt ekstremt til at vise ham rundt. Har I været i Toscana før? Det kan varmt anbefales! 

Kommenter endelig hvad du synes om dette look, og hvad du forbinder med rødt tøj – Jeg vil elske at høre din mening. Sara Kirstine

 

 

 

Share: