thumb_IMG_7492_1024

thumb_DSC_0015_1024

brunch

This weekend Anders is off, so we went out for brunch again haha! I literally eat brunch out like twice a week – It’s like an addiction and I think I need to cut back a bit, ha! After we went to shoot some outfit pictures (see outfit here).
I’m having such a great time here in Barcelona, but yesterday I realized half of my time here in Barcelona has already passed. I actually made me quite sad since I feel time is just flying by way too quickly! I still feels like I just arrived. And I know the last 1,5 month will go just a quick – if not quicker… It’s crazy. However, it’s still 1,5 month with new experiences and memories which I’m excited about!
With Love, Sara 

See full outfit here.

//  Denne weekend har Anders fri, så vi har været ude for brunch igen, igen, haha! Jeg spiser brunch  ude nærmest to gange om ugen – Det er som om jeg er afhængig, og jeg tror, jeg bliver nødt til at gå på afvænning, ha! Efter brunch tog vi nogle outfit billeder, som du kan se her.
Jeg nyder virkelig at være her i Barcelona, men den igår gik det op for mig, at halvdelen af min tid her allerede er gået. Jeg blev rent faktisk ked af at tænke på det, for jeg synes, tiden går SÅ stærkt hernede! Det føles stadig som om jeg kun lige er kommet. Og jeg ved, at den sidste 1,5 måned kommer til at gå lige så hurtigt – hvis ikke hurtigere… Det er helt vildt. Men men, det er stadig 1,5 måned med nye oplevelser og minder, som jeg glæder mig til!
Kram, Sara 

 

Share: