20160629-thumb_DSC_0065_1024

fw mix1

20160629-thumb_DSC_0002_1024

20160629-thumb_DSC_0069_1024

fw mix2

20160629-thumb_DSC_0057_1024

There’s something about all white outfits in the summer! I just love it!!! These days has been quite warm and the humidity sooo high, so I haven’t felt much like dressing up since I would anyway just start to sweat haha. When I’m having that feeling I always go for a pair of denim shorts – But to make it a little different than classic blue jeans, I thought it would look nice with an all white set instead. Makes the outfit stand out a bit, don’t you think?
The weather has been crazy today! Thunder, lightning and lots of rain! Hopefully, it will help decreasing the high humidity, so the weather will get better for the weekend. 

I hope you liked the pictures. Wish you all a great weekend!
Xx, Sara 

// Der er intet som helt hvide outfits om sommeren! Jeg elsker det! De sidste par dage har været varme og luftfortigheden har været så så høj, så jeg har slet ikke haft lyst til at gøre meget ud af mig selv, da jeg alligevel bare vil komme til at svede, haha. Når jeg har den fornemmelse, er denim shorts altid mit svar – Men for at gøre det lidt anderledes end den klassiske blå denim, synes jeg, at det vil se godt ud med et helt hvidt outfit istedet. Det skilder sig lidt mere ud, ikke?
I dag har vejret været helt vildt! Tordenvejr, lyn og masser af regn! Forhåbentlig ændrer det på luftfugtigheden, så vejret kan blive bedre over weekenden. 

Jeg håber, I kunne lide billeder. Ha’ en skøn weekend!
Xx, Sara 

Share: