castell (2 of 10)

cas

castell (6 of 10)

castell (1 of 10)

castell (7 of 10)

castell (9 of 10)

castell (10 of 10)

castell (8 of 10)

Yesterday, Anders & I drove to Castelldefels, a city south of Barcelona with beautiful beaches and a more calm atmosphere. It was so nice to go someplace else for a change! We just relaxed there and enjoyed the calmness – no people selling and yelling on the beach, no traffic noise, and only a few other people at the same beach as us. We brought beach-games and stuff, but in the end we never got to use it.
I love my real beach outfit!! All whites and pastels <3 And I’m finally staring to get a tan despite my ginger-genes, haha! White clothes and a tan look so great together. Today it’s misty and windy here in Barcelona – which is actually quite nice with a little cooler weather!  We’re going out for dinner tonight with some friends – third day in a row with dinner out… I think we need to cut back a bit hah, but it’s vacation (for me) and we’re just enjoying ourself. 

// Igår kørte Anders & jeg til Castelldefels, en by syd for Barcelona med en skøn strand og mere rolig atmosfære. Det var så dejligt at tage et andet sted hen og prøve noget nyt. Vi slappede bare af og nød de rolige omgivelser – ingen strandsælgere eller trafiklarm, eller noget som helst, og der var kun få andre mennesker på den lille strand, vi var på. Vi havde taget strand-spil med, men vi kom aldrig til at bruge dem. 
Jeg elsker mit outfit! Hvidt og pasteller <3 Jeg er endelig begyndt at få en god farve til trods for mine ginger-gener, haha! Hvidt og solbrun hud ser så godt ud sammen! I dag er det lidt tåget og blæssende her i barcelona – hvilket faktisk er ret dejligt til en forandring! I aften skal vi ud og spise med nogle venner – tredje dag i træk vi er ude at spise… Jeg tror, vi bliver nødt til at skære lidt ned, haha, men det er ferie (for mig) og vi nyder bare tiden!

Share: