My absolute Bikini Dreams! I’ve always love to buy bikini, however I always end up using the same ones, haha. These are some I’m dreaming about at the moment! The two in the middle are my favourites! Love the colours.
Today I feel kind of tired, since I didn’t get much sleep last night. I think I’ll just go to the beach soon to read and relax. And when Anders comes home from work, I think we’ll relax some more – Real Sunday mood haha. He came home around 7am last night and got to work at 9am… Thank God that’s not me! Ha (:

// Mine ultimative bikini-drømme! Jeg elsker at købe bikinier, men jeg ender faktisk altid med at bruge de samme få, haha. De her er nogle, jeg drømmer om at have denne sommer! Jeg tror nummer 3 og 8 fra højre er mine favoritter! Elsker farverne.
Jeg føler mig ret træt i dag, da jeg ikke har fået så meget søvn. Jeg tager nok snart på stranden for at læse og slappe af. Og når Anders kommer hjem fra arbejde, står den på mere afslapning – Rigtig søndagshumør, haha. Han kom først hjem kl. 7 imorges og tog på arbejde kl. 9… jeg er glad for det ikke er mig, haha (; 

Share: