Untitled 2

thumb_DSC_0210_1024

thumb_DSC_0235_1024

thumb_DSC_0263_1024

thumb_DSC_0194_1024

thumb_DSC_0224_1024

thumb_DSC_0254_1024

thumb_DSC_0252_1024

A lot of small adventures this summer, haha! And I love it! The mountain, Tibidabo, is one of my favorite relaxing-places in Barcelona, it’s just too beautiful up there.. The panoramic view of the entire Barcelona and the coast is amazing, and you are away from all city-noise which is quite nice every now and then. The walk up there is intense for the first bit, but then you reach a dirt road called Carretera de les Aigües which is flat, 10km with fantastic view of Barcelona all the way. You can also take a bus or tram up there if you don’t feel like sweating(; You can go all the way to the top of the mountain where there is a beautiful church and a very cute and old amusement park. If you like walks, I recommend Carretera de les Aigües, and if you are just there for the amazing views you should go to the top of Tibidabo. 

// Så mange små adventures denne sommer, haha! Og jeg elsker det! Bjerget, Tibidabo, er et af mine favorit steder i Barcelona for at koble af. Det er så smukt deroppe med panoramaudsigt over hele Barcelona og kysten, og du er væk fra al by-larm og stress, hvilket er virkelig skønt en gang imellem. Turen derop kan være intense det første stykke, men så når du en grussti, Carretera de les Aigües, som er flad, 10km lang med fantastisk udsigt over Barcelona hele vejen. Man kan også tage bus og/eller sporvogn derop, hvis man ikke har lyst til at svede(; Man kan tage helt op på toppen af bjerget, hvor der er en smuk kirke og en rigtig fin, gammel forlystelsespark. Hvis du kan lide gåture, anbefaler jeg Carretera de les Aigües, og hvis du mest er der for udsigten, bør du tage helt op på toppen af Tibidabo. 

 

Share: