Untitled 2

Don’t forget to follow my Instagram for more daily pictures @sarakirstine

I can’t believe that I’ve already been here in Barcelona for 1 month! Time is going by so fast and I feel like I just got here, haha. But looking back at it, I can see that quite some time has past and with so many great experiences and new memories. It’s so nice finally to be with Anders without feeling stressed about going back home the week after. Now we have plenty of time to just chill and enjoy ourselves. We’ve been living together for a month now (for the first time this long), and I’m having such a good time with it. And I finally have time to see old friends again, which is the best – I’ve been having so much fun lately. I really enjoy it here!
Today, Anders is off from work, and of course we will be going for brunch, haha. However, he wants to sleep in so it’ll be more a lunch kind of thing – with brunch food. 

// Jeg har svært ved at forstå, at jeg allerede har været her i Barcelona i en hel måned! Tiden får så hurtigt og det føles som om jeg kun lige er kommet hertil, haha. Men når jeg ser tilbage på det, kan jeg godt fornemme, at der er gået lang tid, og med så mange gode oplevelser og nye minder. Det er så skønt at være sammen med Anders uden at føle sig stresset over at skulle hjem igen ugen efter. Nu har vi masser af tid til bare at slappe af og nyde hinandens selskab. Vi har boet sammen i en måned nu (første gang det er så længe), og det går så godt! Og nu har jeg endelig også tid til at ses med mine venner og veninder hernede fra, det er det bedste – Jeg har haft det så sjovt på det sidste. Jeg nyder det virkelig her!
Anders har fri i dag, så selvfølgelig skal vi ud og have brunch, haha. Men han vil gerne sove længe, så det bliver vidst mere til en frokost-ting med brunch mad. 

With Love, Sara Kirstine

Share: