thumb_DSC_0395_1024

4

IMG_9664

thumb_DSC_0402_1024

Untitled

DSC_0359

If you’re going to Barcelona, you must visit La Boqueria! It’s a big food market with lots of fresh fruits and juices, vegetables, fish, meat, spices, sweets, and small restaurants and street food stands. So don’t eat before you go there, because you will wanna try EVERYTHING! Every stall are displaying their products really nicely, and it’s such a colourful place. However, be prepared that there will be a lot of people.. There are different food markets all over the city, but I think this one is the most exciting one since they are really doing a big effort to make all of the product look amazing, and also it offers these amazing restaurants which ingredients come straight from the market. It is located at Las Ramblas. 

I went there a few days ago and was just as impressed as the first time I was there! Unfortunately, I went on a full stomach which I regretted so much because of all the nice stuff there.. I love their juices! Have any of you guys been?? 

Find more travel tips for Barcelona here

// Hvis du skal til Barcelona, er du nødt til at tage forbi La Boqueria! Det er et stort madmarked med masser af frisk frugt og juices, grøntsager, fisk, kød, krydderier, chokolade, nougat og andre søde sager, og små restauranter og madboder. Så du skal ikke spise inden du tager derhen, for du får lyst til  at smage ALT! Hver stand opstiller deres produkter på flotte og kreative måder, og det er bare så farverigt et sted. Men vær forberedt på, at der er mange mennesker.. Der er forskellige mad-markeder rundt i hele Barcelona, men Jeg synes, at La Boqueria på Las Ramblas er det mest spændende, da hver stand gør rigtig meget for at få det til at se fantastisk ud, og det gør det! Samtidig med at der er restauranter der, der får deres råvarer friske direkte fra markedet. Det er placeret på Las Ramblas. 

Jeg var der for et par dage siden og Jeg var lige så imponeret som aller første gang, jeg var der! Desværre kom vi helt mætte efter brunch, hvilket var ærgerligt for de havde så meget lækkert.. Jeg elsker de juices, de har der i alle verdens varianter! Har I nogensinde været der?? 

Share: