thumb_DSC_0087_1024

Untitled 2

thumb_DSC_0200_1024

Untitled 23

thumb_DSC_0174_1024

thumb_DSC_0137_1024

Simple, Classic & Chic! We shot this look a few weeks ago before it got too warm here in Barcelona. Now the only thing I want to wear is a bikini, since it’s sooo warm, haha.
I like to keep my outfits simple and just add a few nice accesseries to spice it all up. Denim jeans/shorts and a white shirt are so classic and timeless, whereas I added the black ‘western’ belt and a blue faux crocodile bag so give the outfit a little more edge to it. 

See another classy and chic way to style your levi’s here.

Tonight, Anders & I are going to meet up with his friends at the beach. One of his best friends is getting married in August, but Anders has never met the bride-to-be and his friend has never met me, so we’re all going to be introduce to one another, haha – I look forward to it. 

// Simple, Classic &  Chic! Vi tog billeder af dette outfit for et par uger siden -før det blev for varmt her i Barcelona. Lige nu er det eneste, jeg magter at have på, en bikini, haha.
Jeg kan godt lide at holde mine outfits simple og tilføje nogle cool accesseries for at gøre det hele lidt mere specielt. Denim jeans/shorts og en hvid skjorte er så klassiske og tidsløse items, hvor jeg har valgt at tilføje et sort ‘western’ bælte og en blå taske af imiteret krokodilleskin, der giver hele outfittet lidt mere kant. 

See another classy and chic way to style your levi’s here.

I aften skal Anders & jeg mødes med hans venner på stranden. En af hans bedste venner skal giftes til august og vi er inviteret, men Anders har aldrig mødt ‘den kommende brud’ og hans ven har aldrig mødt mig, så i aften skal vi alle introduceres for hinanden for første gang, ha. Jeg er sikker på det bliver en skøn aften og jeg glæder mig. 

Share: