IMG_9562

IMG_9531 2

IMG_9581 2

IMG_9598

IMG_9563_2

IMG_9630

IMG_9564

IMG_9576

IMG_9604 2

Barcelona Sunrise – Photos by Yuna Qu

Good morning<3 Here are the photos from my Early Morning last friday. I absolutely love these photos that my friend took of me in the beautiful water. Sunrise is definitely an experience that’s worth waking up at 5.20 am! 

Today, Anders & I are just going to relaaax like a real Sunday. Sunggle in bed, go to the beach and eat ice cream, haha – it’s the perfect recipe for a perfect Sunday! What are you guys up to this Sunday? 

// Godmorgen<3 Her er billederne fra min Early Morning i fredags. Jeg elsker de her billeder, som min veninde tog af mig! Solopgange er helt klart værd at stå op kl. 5:20 for! 

I dag skal Anders og jeg bare slappe af, som en rigtig søndag. Sove længe og putte i sengen, tage en tur på stranden og bade, og ikke mindst spise iiiis, haha – den perfekte opskrift på en perfekt søndag! Hvad har I af planer i dag? 

 

Share: