thumb_DSC_0294_1024

thumb_DSC_0297_1024

This morning I got up at 5.20 am to go see the sunrise with a friend of mine. I didn’t get to much sleep because I was so afraid to oversleep that I couldn’t fall asleep and woke up several times during the night, haha. But I made it and I was truly magical!  It was so peaceful in the early morning since the rest of the city was still asleep and we were there at the beach with only a few others.

I didn’t get to take too many pictures myself since I was in the water, but here a few I took. My friend will send me some of her pictures which I’ll post here. I think they are going to be so beautiful – she really has the patience to take the perfect picture (while I just wanna get in the golden water, ha).
After the sunrise, we went for breakfast at Brunch&Cake by the Sea – it’s my second time there this week. And we will go there again next week with another friend of ours, haha. Just love it!

See the Guide for Brunch Restaurants in Barcelona here.

// Imorges stod jeg op kl. 5:20 for at se solopgangen med en veninde. Jeg fik ikke meget søvn, da jeg var så bange for at sove over mig, så jeg kunne ikke falde i søvn og vågnede flere gange i løbet af natten, haha. Men jeg stod op til tiden og nåede det til solopgang, og det var virkelig magisk! Det var så stille så tidligt om morgenen, mens resten af byen stadig sover. Der var kun få andre på stranden end os. Jeg fik ikke taget mange billeder selv, da jeg hoppede i vandet, men her er et par jeg fik taget. Min veninde vil sende mig nogle af hendes billeder, som jeg ligger op her på bloggen senere. Jeg tror, de er så smukke – hun har tålmodigheden til at tage det perfekte billede, mens jeg bare vil i vandet, haha.
Efter solopgangen tog vi på Brunch&Cake by the Sea for morgenmad – det er anden gang i denne uge, jeg er der. Og vi tager derhen igen i næste uge med sammen med en mere veninde, ha. I just love it! 

Happy morning kisses, Sara Kirstine

thumb_DSC_0303_1024

thumb_DSC_0305_1024

Share: