thumb_DSC_0437_1024

I got home from the beach just a short time ago, when strait to the shower to wash of the sunscreen, salt water, and most importantly to cool down. It’s so warm here and I only used ice cold water however, I’m already feeling warm again, haha. It’s so nice to live this close to the beach, I really enjoy it!
Soon Anders will be off and I will meet up with him at work, and then we will go play ping pong! I have the winning record, but haven’t played in so looong, so lets see who’s going to win… 

Tomorrow EARLY morning, I’ve planned to meet up with a friend so we can go see the sunrise together. I love sunrises and sunsets, it’s just such a magical moment! I’m very excited for it. 

See the pictures we took here

// Jeg kom hjem fra stranden for kort tid siden og gik direkte i bad for at skylle solcreme og saltvand  af og ikke mindst for at køle af. Det er så varmt her i lejligheden, så jeg brugte kun koldt vand, men jeg har det allerede varmt igen, haha. Det er så dejligt, vi bor tæt på stranden, så vi kan køle ned der – Det udnytter jeg virkelig!
Jeg skal snart mødes med Anders, når han får fri fra arbejde, og så skal vi ud og spille bordtennis! Jeg fører i vores individuelle konkurrence, men jeg har ikke spillet i så lang tid – Det er ikke rigtig noget, vi spiller så meget i DK, men hernede at der borde i hver eneste park, og det er så sjovt! 

Imorgen MEGET TIDLIG skal jeg mødes med en veninde, så vi kan se solopgangen sammen. Jeg elsker solopgang og -nedgang, det er så magiske øjeblikke! Så jeg glæder mig rigtig meget. 

Love, Sara Kirstine

Share: