thumb_DSC_0354_1024

thumb_DSC_0368_1024

DSC_0441

thumb_DSC_0363_1024

About one month ago, I started taking Hairtality Vitamins from Kalfar health which is a multivitamin for hair that should prevent hair damage, reduce hair loss and increase hair growth. I definitely feel that this is a good supplement for healthier hair, as I felt my hair getting healthier, stronger and more voluminous with the vitamin. However I haven’t felt any growth yet, but I have only been taking it for one month, so I guess you’ll need to take the vitamins for a longer periode of time before noticing hair growth.
One thing I need to point out from my own experience, is always to take the vitamins on a full stomach! I did the mistake of taking them on an empty stomach in the morning and had to run to the toilet 5 minutes after… haha, I learned from that mistake! I started taking them after breakfast and didn’t experience any troubles at all! (: 

I really like that the vitamin is filled with natural oils which is perfect for summer when the sun and salt water is drying out our hair. I also like to add some natural Argan Oil to my hair after I showered or if my hair feels dry, and before going out in the sun I add some UV sun protection for hair since I’m so afraid the sun will bleach my hair so it goes blond, hah. How are you protecting your hair during summer, any good tricks? I would love to hear them! 

// For omkring en måned siden startede jeg med at tage Hairtality Vitamins fra Kalfar health, som er multivitaminer for hår, der forebygger mod skadet hår og hårtab, samt øger hårvækst. Jeg har bestemt kunne mærke effekten af vitaminerne, da mit hår er blevet sundere, stærkere og med mere volume – så jeg synes, vitaminerne er et godt supplement til sundere hår. Jeg har dog ikke nået at mærke ekstra hårvækst, men jeg har også kun taget vitaminerne i en måned, så jeg går ud fra man skal tage over en længere periode for at mærke det.
Én ting jeg bliver nødt til at gøre opmærksom på – ud fra egen kropslig erfaring – er altid at tage vitaminen efter  du har spist. Jeg lavede fejlen ved at tage dem om morgenen på tom mave og blev nødt til at løbe på toilettet fem minutter efter… haha, men jeg lærte fra min fejl! Jeg begyndte istedet at tage dem efter min morgenmad og oplevede ikke noget ubehag (; 

Jeg kan rigtig godt lide at vitaminerne er fyldt med naturlige olier, hvilket er perfekt for sommer,  da solen og saltvandet virkelig udtørrer mit hår. Jeg tilføjer selv Argan Oil til mit hår efter bad og hvis mit hår føles tørt, og før jeg går ud i solen tilføjer jeg UV solbeskyttelse for hår, da jeg er så bange for solen skal afblege mit hår og jeg bliver blond, haha. Hvordan passer I på jeres hår under sommeren, nogle gode tricks? Jeg vil elske at høre dem! 

With Love, Sara Kirstine

Share: