thumb_DSC_0217_1024-2

thumb_DSC_0151_1024-2

thumb_DSC_0141_1024-2

Untitled

thumb_DSC_0186_1024-2

thumb_DSC_0222_1024-2

thumb_DSC_0198_1024-2

thumb_DSC_0235_1024-2

My Vacay Mode is so strong right now! I’m really just enjoying being in Barcelona, going to the beach almost every day. Yesterday, I bought myself a sun bed/chair that I can bring with me to the beach. I love reading when I’m in the sun, but it’s so exhausting for my arms keeping the book in the air when I’m laying down on a towel, hah – First world problem, I know… But now I got my chair, much more comfortable to sit and read in, and I’m probably the only one under 65 years old sitting in one, haha! But it is so comfy and I enjoy it so much! (; 

This outfit is really typically for me in summer – just putting on a shirt/tunika on top of my bikini and then heading to the beach. I think I’ll more or less live in this shirt during this summer! I like that it’s so simple, relaxed and easy, and I think oversize shirts looks super chic. How are you planning to spend your summer? 

Check my other Beach Looks here

// Mit Vacay Mode er så stærkt lige nu! Jeg nyder virkelig at være i Barcelona og tager på stranden tæt på hver eneste dag. Igår købte jeg en strandstol/seng, som jeg kan tage med mig derned. Jeg elsker at læse på stranden, men det er så hårdt for armene at holde bogen i luften, når jeg ligger på et håndklæde, ha! – First World Problem, I know… Men nu har jeg min stol og det er meget mere behageligt at sidde og læse i den, men jeg er nok den eneste person under 65 år, der sidder i en her i Barcelona, haha! Men den er så behagelig og jeg nyder det! (; 

Det her outfit er typisk for mig om sommeren – en skjorte/tunika over bikinien og så kører det! Jeg tror, jeg kommer til at bo i denne skjorte denne her sommer. Jeg elsker, den er så simpel og afslappet, og jeg synes, at oversize skjorter ser så cool ud! Hvordan tilbringer I denne sommer? 

Sara Kirstine,

Share: