mix

thumb_IMG_7448_1024-2

The Most Important Person in My Life <3

thumb_IMG_7449_1024-2

The most important person in my life <3 Thank you for always supporting me with everything I do, I couldn’t ask for more!
Today, Anders & I have been together for 1,5 year. We realized that just the other day and both agreed time has just been going by so quick. We are not a couple who celebrate anniversaries, but I think it is nice to recognize it and look back at the time we spend together, and to appreciate and learn from both good and though times. We have so many great memories together and I can’t stop smiling when thinking of it.
Tonight we are going out for dinner with some friends of ours. But before that, I am going to the beach, and maybe for some shopping since the summer sale is now on here in Spain, ha! How do you normally spend your anniversaries with your loved ones? <3 

– Read more about our relationship here

// I dag har Anders & Jeg været sammen i 1,5 år – Det gik op for os for et par dage siden og blev begge enige om at tiden er gået så hurtig. Vi er ikke et af de par, der normalt fejrer måneds-/årsdage, men jeg synes, det er vigtigt huske milepæle og bruge det til at se tilbage på den tid, vi har brugt sammen og lære fra det. Vi har så mange skønne minder sammen og jeg kan ikke lade være med at smile, når jeg tænker på det.
I aften skal vi ud til middag med nogle af vores venner. Men før det, vil jeg en tur på stranden og måske ud at shoppe lidt, da sommerudsalget er startet her i Spanien nu! Hvordan tilbringer I normalt jubilærer med kæresten? 

Share: