quote

thumb_DSC_0243_1024

Yesterday I went to my favorite vintage store in Barcelona Le Swing with a friend of mine. They always have so many nice pieces there. Most of my bags are actually from this place. See Vintage Style for more of my vintage purchases. I got myself a nice pair of white wide leg trousers from Armani. I just need to go to the tailor to fit the length. I really love vintage since you get a unique piece – it’s so much more fun than to have the same as everyone else! You have to act when you see something you like since it might not be there when you come back again –Buy Now, or Cry Later! 
I will show you some more pictures we took this day later. Such a beautiful setting! Now I’m meeting up with a friend for lunch, so I’ll talk to you later. Love, Sara Kirstine.

// Igår var jeg i min yndlings vintage butik her i Barcelona Le Swing sammen med en veninde. Der er altid så mange lækre ting der. De fleste af mine tasker er faktisk fra denne butik. Se Vintage Style for at se flere af mine vintage køb. Igår købte jeg et hvidt par ‘wide leg’ bukser fra Armani. Jeg skal bare lige en tur til skrædderen, så jeg kan få lagt lagt buksebenene op til at passe mig. Jeg elsker virkelig vintage, da min får en unik varer – det er så meget sjovere end at have det samme som alle andre har!
Jeg kommer til at uploade flere billeder senere, som vi tog igår – Så smuk en setting! Nu skal jeg mødes med en veninde til frokost, så resten af billederne må vente. Love, Sara Kirstine 

thumb_DSC_0247_1024

Share: