thumb_thumb_DSC_0149_1024_1024

Untitled

Shirt: H&M // Shorts: H&M // Watch: Daniel Wellington // Purse: Dior vintage // Ballarinas: Zara //

thumb_DSC_0179_1024

thumb_DSC_0167_1024

thumb_thumb_DSC_0170_1024_1024

Good morning and HAPPY WEEKEND! This weekend Anders is off from work so our plan is to go for brunch and later spend time at the beeeeaach. It’s going to be so nice. I really love going to the beach!
We took these pictures the other night. I like the habour here with all of the white and blue boats – my favorite colours! White has become the ‘new black’ for me haha. And the habour even fits with my outfit. I am wearing my Daniel Wellington watch, but I changed the leather strap to this blue/white strap which is great for summer! I really like that it’s so easy to change the strap to fit your outfit. The shirt I am wearing comes with a belt, but I used it as a scarf/chocker instead. I’ve really started to like chockers, it can so easily make a simple outfit look super cool! Are you guys wearing chockers? I haven’t seen that many people in either Denmark or Spain with them. 

// Godmorgen og GOD WEEKEND! Denne weekend har Anders fri fra arbejde, så vi har planer om brunch og strandture. Det bliver så godt – jeg elsker virkelig strand!
Vi tog de her billeder den anden aften, da vi var ude at gå. Jeg elsker lystbåde havne med alle de hvide og blå både – mine yndlings farver! Hvid er blevet ‘nye sort’ for mig, hah. Og havnen passer endda med mit outfit. Jeg har mit Daniel Wellington ur på, men har skiftet læderremmen ud med denne blå/hvide rem, der er perfekt til sommer! Det er skønt, at de har gjort det så nemt at udskiftet remmen til uret, så det passer til dit tøj. Skjorten, jeg har på, kommer med et stofbælte, men jeg bruger det som tørklæde/chocker istedet. Jeg er virkelig blevet fan af chockers – de kan så nemt få et simpelt outfit til at se super coolt ud! Bruger I chockers? Jeg har ikke set så mange med dem i hverken Denmark eller Spanien. 

Wish you a great weekend,
Sara Kirstine

thumb_DSC_0175_1024

Share: