IMG_7386

kaktus

Happy Sankt Hans, Sant Joan, Saint John, Midsummer, or what it might be called in your country! Yesterday was a crazy night here in Barcelona since it’s probably the biggest and noisiest party night of the year (bigger than New Years). Fire works, fire crackers and people went on to late last night, so I didn’t get the most stabil sleep during the night, but I did sleep in late today! Today it’s a bank holiday here so most people are off. I had a relaxing day so far in the Parc, doing some reading. Now it’s time for a run and work out – it’s gonna’ be hot! But tonight, we are going out so I better get it over with 😛
I hope you will have a great midsummer. 

// Glædelig Sankt Hans! Igår aftes fejrede de Sankt Hans, eller kaldt Sant Joan her i Barcelona. De var en crazy og højlydt nat her, da Spanierne fejrer denne dag som vi fejrer nytår. Så der var fest, fyrværkeri og kanonslag til seeent ud på natten. Jeg fik derfor ikke så meget søvn i nat, men jeg vågnede først meget sent. I dag er en helligdag her, så størstedelen har fri. Jeg har haft en afslappende dag indtil videre, tilbragt i parken med lidt læsning. Nu er det tid til en løbetur og træning, det bliver SÅ varmt! Men i aften skal vi ud, så jeg må hellere få det overstået nu (:
Jeg håber, I havde en god Sankt Hans aften! 

Sara Kirstine, 

Share: