thumb_DSC_0059_1024

thumb_DSC_0072_1024

thumb_DSC_0082_1024

I droped my parent off at the airport yesterday and even though it was a short  visit, we had the most amazing days together here in Spain. One of the main reason why we rented a car while they were here (besides picking them up at the airport) was that we could visit Montserrat. Montserrat truly offers one of the most spectacular natural scenery I’ve seen, and it’s just an hour drive outside Barcelona. So we brought my parents there and decided for a 4km walk around the mountains, but ended up walking 9,5km instead, haha!  As you can see on the pictures, the mountains are so unusual and interesting, and the view is just breathtaking. It is definitely worth a visit if you’re into hiking like we are on our travels.
Yesterday when I came home I completely crashed, but today Anders and I are going to spend some alone-time together. Thinking of going to the movies but lets see what we decide on. 

Jeg afleverede ine forældre i lufthavnen igår, og selvom det var et kort besøg, havde vi de skønneste dage sammen her i Spanien. Én af grundene til at vi lejede en bil mens de var her (udover at kunne hente dem i lufthavnen) var så vi kunne se Montserrat. Montserrat er et af de mest specielle naturområder, jeg har set, og det er kun én times kørsel udenfor Barcelona. Vi tog mine forældre med derud og besluttede os for en 4km gåtur, men endte med at gå 9,5km istedet mellem bjergene, hah. Bjergene er så udsædvanlige og udsigten er så vild! Det er bestemt værd at besøge, hvis man kan lide at vandre (som vi altid gør på vores ferier).
Da jeg kom hjem igår aftes crashede jeg fuldstændig, men i aften har Anders og jeg afsat til lidt alene-tid. Vi tænker på at tage i biografen, men lad os se hvad vi ender med (:

Sara Kirstine,

thumb_DSC_0048_1024

thumb_DSC_0041_1024

thumb_DSC_0075_1024

 

 

Share: