DSC_0036

DSC_0068

I was wearing
Bodystock: Erbs Denmark
Purse: Lanvin vintage
Shorts: Levis vintage
Coat and hat: H&M
Shoes: Nelly.com

cd3

DSC_0043

DSC_0029

cd2

DSC_0050

DSC_0022

DSC_0054

DSC_0002

As promised in my last post I’m sharing this outfit with  you guys! I really liked the outfit a lot and I felt so comfortable and chic in it. I like that it’s so classic with the simple colours and the trenchcoat, and the black and gold accessories gives it such a nice touch. What do you think?

Today, my parents are coming to Barcelona so we all can spend time together. My parents and Anders haven’t spend that much time together since he’s here in Barcelona and they are in Denmark, so it’s going to be really nice that we all can hang out. They are landing in Girona (about 100km north of Barcelona), so Anders and I decided to rent a car and pick them up there as a surprise. We will go to Girona as soon as Anders is off from work and then explore the city before my parents arrive. Soon I will go pick up the car – I’m the one who’s going to be driving… I’m excited since I love to drive, but a little nervous about driving here in Barcelona! I will make sure to get the insurance, haha! 

Som lovet deler jeg billeder af mit outfit fra i torsdags med jer! Jeg er så vild med det her outfit, og det var så behageligt at have på. Jeg elsker at det er så klassisk med de simple farvenuancer og trenchcoaten, samtidig med at de sorte og guld accessories giver outfittet et chikt touch. Hvad synes I? 

I dag kommer mine forældre her til Barcelona, så vi alle kan tilbringe tid sammen. Mine forældre og Anders har ikke tilbragt så meget tid sammen, da de bor i hvert deres land, så det bliver virkeligt skønt at vi alle kan være lidt sammen. De lander i Girona (omkring 100km nord for Barcelona, så Anders og jeg har besluttet os for at leje en bil og hente dem som en overraskelse. De lander først sent i aften, men Anders og jeg tager til Girona så snart Anders har fri fra arbejde, så vi kan besøge Girona by. Jeg skal snart hente bilen, og ja, jeg er den, der skal køre … Jeg er ret spændt og nervøs for at skulle køre i Barcelona – de kører ikke helt så pænt som i Danmark, haha. Jeg vil i hvert fald sørge for at få forsikringen! haha.

With love, Sara Kirstine

cd11

Share: