double.png

thumb_DSC_0189_1024

I’m finally back in Barcelona and it’s so great to be here! I’ve been here for three days now and already got my first sunburn, haha. I guess that’s life of a ginger! Today, it’s been quite windy, which has been perfect for me since I could cover up my burned body! I will share some pictures of this outfit either tomorrow or the day after.

Today was also Anders’ day off from work, so we could finally spend an entire day together. We slept in for quite long and then went for brunch at Brunch & Cake by the Sea. Luckily in Barcelona you can have brunch at any hour, and I think we made it til 1pm, but yeah, we’re still calling it brunch, haha. And the food was amazing as always there! Now we’re back home and just going to chill here for now. 

See full outfit Classic in Summer

Jeg er endelig kommet til Barcelona og det er så skønt at være tilbage! Jeg har været her i tre dage nu og har allerede blevet solskoldet, haha. Sådan er det jo at være rødhåret! Det har blæst ret meget i dag, hvilket har været perfekt for mig, for så har jeg kunnet gemme min solskoldning uden at svede! Haha. Imorgen eller dagen efter ligger jeg nogle billeder op af mit outfit fra i dag. 

I dag var også Anders’ første fridag fra arbejde, så vi kunne endelig tilbringe en hel dag sammen. Vi sov længe og kom ikke ud af sengen før sen formiddag, og så tog vi ud for at få brunch på Brunch & Cake by the Sea. Heldigvis kan man spise brunch døgnet rundt i Barcelona, hvilket er perfekt da vi ikke var klar før kl. 13 – men vi kalder det stadig brunch, haha. Maden var heeeelt fantastisk som altid. Det er mit yndlings brunch sted her i Barcelona! Nu er vi hjemme igen og skal bare hygge resten af dagen. 

With love, Sara Kirstine 

Share: